Кошик
191 відгук
+380678575246
+380505701593

Трав'яний екстракт ШАВЛІЯ ЛІКАРСЬКИЙ

100 грн.

В наявності
Купити
  • +380 показати номер +380678575246 телефон вайбер Наталия
  • +380505701593
Трав'яний екстракт ШАВЛІЯ ЛІКАРСЬКИЙ
Трав'яний екстракт ШАВЛІЯ ЛІКАРСЬКИЙ
100 грн.
  • +380 показати номер +380678575246 телефон вайбер Наталия
  • +380505701593
  • Контакти
    • Телефон:
      +380678575246, телефон вайбер Наталия
      +380505701593
    • Адреса:
      Маріуполь, Донецька область, Украина
    • Email:
      gorodmast@gmail.com
  • Умови повернення та обміну

Трав'яний водорозчинний екстракт ШАВЛІЯ ЛІКАРСЬКИЙ(аптечний)

50г

ароматний екстракт високої концентрації

введення в активну фазу або готове засіб 2-10%

Цінність ШАВЛІЇ полягає, в основному, у наявності в ньому ефірних масел, мінеральних солей, фітонцидів.
У стародавньому Єгипті шавлія називали "Священної травою" і найкориснішим ліками, особливо при безплідді у жінок. У листі міститься велика кількість ефірних масел, алкалоїди, флавоніди, дубильні речовини, смоли, вітаміни Р, РР, гіркоти, органічні кислоти.
Лікувальні властивості шавлії відомі здавна, їх використовують як наукова, так і народна медицина. Шавлія чинить протизапальну, дезінфікуючу, в'яжучу, болезаспокійливу, відхаркувальну, сечогінну, вітрогінну, экстрогенное, протівогнілостнимі дію.
З листя шавлії виділено антимікробний препарат сальвін. Завдяки своєму дезинфицирующему дії шавлія застосовується зовнішньо для ванн при мікробній екземі, для полоскання при заедах, ангіні, гінгівіті, стоматиті, флюси, парадантозі, молочниці, а також для спринцювань при вульвитах і вагінітах.
Препарати із шавлії ефективні проти стафілококів, стрептококів та іншої грампозитивної мікробної флори. Вони надають позитивну дію при лікуванні гнійних ран, виразок і запаленні шкірних покривів. З сальвії готують мазь для лікування псоріазу, нейродерміту, екземи.
Шавлія також є джерелом природних антиоксидантів.

Властивості:

- підвищення пружності і уповільнення старіння для всіх типів шкіри,

- антиоксидантну, боротьба з вільними радикалами

- стимулює мляву шкіру (чергуючи або в суміші з гідролатом троянди)

- оживляє кровообіг

- очищает и балансирует, помогает регулировать выделение кожного сала

- регулирует потоотделение

- укрепляет и усиливает рост волос

Показания:

- омолаживающий антивозрастной тоник для кожи любого типа

- уход за жирной или смешанной кожей с широкими порами

- средства для укрепления и красоты волос

- уход в случаях чрезмерного потоотделения

- активный ингредиент в кремах от морщин

- активный ингредиент натуральных дезодорантов в сочетании с гидрозолем гамамелиса

Противопоказания: индивидуальная непереносимость

Для использования в тониках, гелях для душа, кремах, шампунях и других косметических средствах.

зроблений із сирої сировини на основі гліцерину

Термін придатності 2 роки

Характеристики
Основні
Виробник   Власне виробництво
Країна виробник Україна
Тип екстракту Рослинний
Форма випуску Рідина
Об`єм 50 л
  • Ціна: 100 грн.